کد مطلب: 346852
دبير جشنواره رسانه‌اي ابوذر خبر داد:
ارسال 280 اثر به دبيرخانه جشنواره ابوذر
تاریخ انتشار : 1403/12/08 13:53:04
نمایش : 96
دبير جشنواره رسانه‌اي ابوذر در چهارمحال و بختياري گفت: خبرنگاران و فعالان فضاي مجازي در سال جاري 280 اثر به دبيرخانه ارسال کردند.
به گزارش هفت چشمه به نقل از پايگاه خبري تحليلي «جهانبين نيوز»، مرضيه عالي‌پور صبح دوشنبه در نشست خبري با اصحاب رسانه اظهار داشت: اين جشنواره در ۱۰ قالب مختلف از جمله گزارش خبري، مصاحبه، يادداشت و سرمقاله، تيتر، عکس، اينفوگرافي، موشن گرافي، کليپ و گزارش ويدئويي، مستند و پادکست برگزار مي‌شود.

وي افزود: محورهاي جشنواره شامل جهاد تبيين، پيوند رسانه و صنعت، مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي، دستاوردهاي انقلاب اسلامي، بسيج و حوزه‌هاي اقدام، اميد و نشاط آفريني، خانواده، جامعه و فرزندآوري و سبک زندگي ايراني اسلامي است. هدف اصلي اين جشنواره شناسايي استعدادها و تقدير از آثار فاخر است و تلاش مي‌شود تا با همکاري رسانه‌ها، مسائل استان حل شود.

دبير هشتمين جشنواره رسانه‌اي ابوذر استان چهارمحال و بختياري در خصوص داوري آثار گفت: داوري آثار در خود استان انجام مي‌شود تا قابليت‌هاي محلي مورد توجه قرار گيرد. داوران با رزومه‌هاي مختلف انتخاب شده و فرآيند داوري به صورت علمي و با نمره‌دهي دقيق انجام شده است. به نفرات اول تا سوم در هر بخش جايزه تعلق مي‌گيرد.

وي ادامه داد: تا کنون ۲۸۰ اثر به دبيرخانه جشنواره ارسال شده است. تمام ايرادات آثار گرفته و به خبرنگاران براي اصلاح برگشت داده شده است. از اين تعداد، ۳۰ نفر حائز رتبه‌هاي برتر خواهند شد.

عالي‌پور در پايان خاطرنشان کرد: حضور آثار برتر در جشنواره‌هاي کشوري نيز خبر خوشي است که اعلام مي‌شود و اختتاميه جشنواره در زمان مناسب و با کيفيت بهتر برگزار خواهد شد. حاضران نيز دعوت به ارائه نظرات و پيشنهادات خود شدند تا معايب شناسايي و برطرف گردد.


انتهاي خبر/1020ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg